Forum Website is Not Working Properly

Discussion & Suggestions on How to Improve Forum

Moderator: Izhar

Post Reply
Raja_Qaiser
Posts: 165
Joined: March 16th, 2015, 9:31 pm
Country: Pakistan
City: Rawalpindi
Gardening Interests: New to Gardening.

Forum Website is Not Working Properly

Post by Raja_Qaiser » November 14th, 2015, 3:01 am

Aslamalikum
i am trying to use forum from my laptop but i get error again and again, after keep refershing then a page reload and when i go to next or new page then again get link broken.
This problem is from last few days (i think).
can someone please sort this problem out.
on tapatalk it does not give any problem but on computer or may b on internet explorer, it is not working.
Regards.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Izhar
Moderator
Moderator
Posts: 4099
Joined: April 11th, 2011, 9:38 am
Country: Pakistan
City: Karachi
Gardening Interests: Fragrant plants, shade gardening, bulbous plants, annuals
Location: Karachi, Sindh

Re: Forum Website is Not Working Properly

Post by Izhar » November 16th, 2015, 11:08 am

Its working perfectly, on my laptop..

khabbab
Founder
Founder
Posts: 1415
Joined: April 9th, 2011, 10:35 pm
Country: Pakistan
City: Lahore
Gardening Interests: Climbers, fragrant plants, drought tolerant plants, container plants
Location: Lahore, Pakistan
Contact:

Re: Forum Website is Not Working Properly

Post by khabbab » November 16th, 2015, 3:48 pm

Try on google chrome and also on firefox then let us know if the problem persists.
Lahore gardening blog
http://www.lahoregardening.com

Post Reply

Return to “Forum Improvement”